Loje-duel-me-nje-qen-dhe-nje-mace

Lojë duel me një qen dhe një mace

Kockat Lance në mace për të reduktuar bar jetën e tij dhe të fitojë ndeshjen

Kontrollet.

  • : Filloni shell.

84% love këtë lojë
Të gjitha lojrat