Qentë tanë janë miq besnikë paraqitur në Puppiz.
Vijnë dhe të luajnë lojra falas flash mbi 100 qen.

Qen-virtual-makeover

Qen Virtual makeover

Salce-kurve

Salcë kurvë

Makeover-qen-loje

Makeover qen lojë

Ski-jet-loje-me-nje-qen

Ski Jet lojë me një qen

Dog-lekures-ne-plazh

Dog lëkurës në plazh

Skin-virtual-dog

Skin Virtual Dog

Loja-bubble-me-kafshet

Loja Bubble me kafshët

Loje-tenisi-me-garfield

Lojë tenisi me Garfield

Rrjedhje-loje-me-nje-qen

Rrjedhje lojë me një qen

Korrje-lajthi-loje-me-nje-qen

Korrje lajthi lojë me një qen

Dress-dasma-loja-mes-dog

Dress Dasma Loja mes Dog

Loja-dodge-me-nje-qen

Loja Dodge me një qen

Loje-aventure-me-nje-qen-frikesuar

Lojë aventurë me një qen frikësuar

Loja-mbrojtja-me-nje-qen-nje-mace-dhe-maus

Loja mbrojtja me një qen, një mace dhe maus

Loja-kuzhine-me-scooby-doo

Loja kuzhinë me Scooby-Doo

Slider-puzzle-loje-me-nje-qen

Slider Puzzle lojë me një qen

Pergatitja-e-lojes-sandvicesh-me-scooby-doo-dhe-shaggy

Përgatitja e lojës sandviçësh me Scooby-Doo dhe Shaggy

Loje-e-kujteses-me-qente

Lojë e kujtesës me qentë

Dress-dasma-me-qente

Dress Dasma me qentë

Loja-pacman-me-nje-qen

Loja Pacman me një qen

Zhvillimi-i-nje-sere-cafe-dog

Zhvillimi i një sërë Café Dog

Loje-platforme-me-nje-qen

Lojë platformë me një qen

Loje-dekorate-ne-nje-park

Lojë dekoratë në një park

Grooming-per-nje-canin-gare-loje

Grooming për një CANIN garë lojë

Loje-aventure-me-volt-dog

Lojë aventurë me volt Dog

Loje-duel-me-nje-qen-dhe-nje-mace

Lojë duel me një qen dhe një mace

Loje-ngjyrosje-nje-vajze-dhe-qenin-e-saj

Lojë ngjyrosje një vajzë dhe qenin e saj

Cache-cache-loje-me-nje-qen

Cache Cache lojë me një qen

Dress-qen-online

Dress qen Online

Pengesat-loje-me-scooby-doo

Pengesat lojë me Scooby-Doo

Game-scooby-doo-ne-marais

Game Scooby-Doo në Marais

Loje-aventure-me-nje-qen-meksikane

Lojë aventurë me një qen meksikane

Menaxhimi-i-grooming-qendren

Menaxhimi i Grooming Qendrën

Toilletage-loje-e-dogs

Toilletage lojë e Dogs

Loje-dhe-makeover-grooming-me-dogs

Lojë dhe Makeover Grooming me Dogs

Loje-qen

Lojë qen

Loje-labirint-me-nje-qen

Lojë labirint me një qen

Dasma-fustan-loje-me-mace-dhe-qen

Dasma fustan lojë me mace dhe qen

Loje-puzzle-dhe-skateboard-me-nje-qen

Lojë Puzzle dhe skateboard me një qen

Kercejne-loje-snowboard-me-scooby-doo-dhe-shaggy

Kërcejnë lojë Snowboard me Scooby-Doo dhe Shaggy

Dress-up-dog

Dress Up Dog

Dog-loje-dress-mjeshtre

Dog lojë Dress Mjeshtre

Dress-up-loje-me-nje-mesuese-dhe-qenin-e-saj

Dress Up lojë me një mësuese dhe qenin e saj

Loje-skateboard-me-nje-qen

Lojë skateboard me një qen

Puzzle-game-me-barbie-dhe-qenin-e-saj

Puzzle game me Barbie dhe qenin e saj

Loje-platforme-me-nje-qen-ne-nje-labirint

Lojë platformë me një qen në një labirint

Makeover-me-nje-vajze-dhe-qenin-e-saj

Makeover me një vajzë dhe qenin e saj

Pergatitja-loje-pizza-me-nje-qen

Përgatitja lojë Pizza me një qen

Skin-dog-pa-pagese

Skin Dog Pa pagesë

Ujdisje-nje-dhome-per-kafshet

Ujdisje një dhomë për kafshët

Pergatitja-sushi-duke-luajtur-me-nje-qen

Përgatitja Sushi duke luajtur me një qen